INNOEXPO TECHNOLÓGIAI KIÁLLITÁS ÉS VÁSÁR - 2020 március 6-8.

2019. október 10., csütörtök

Az InnoExpo egyedülálló iparágfüggetlen háromnapos kiállítás, melynek platformján minden innovációval találkozhatunk a start-up kezdeményezésektől a legnagyobb nemzetközi vállalatok, márkák újításáig, akik élen járnak az innovációban és ahol a digitális technológiai átállás már elkezdődött.

A pénteki zárt szakmai napon az InnoExpo összefogja a nagyléptékű innováció-menedzsmentet és elősegíti az innovátorok és a piaci szereplők találkozását, valamint az új technológiai vívmányok piacra vezetését. A szakmai napon részt vesznek a felsőoktatási intézmények és szakiskolák.
A hétvégi nyílt napokon a kiállítóknak lehetőségük van arra, hogy bemutassák innovációjukat a fogyasztóknak és a legmodernebb technológiai rajongóinak. A nagyközönség bepillantást nyerhet, a fejlődő technológiai újítások hasznosulásával szinte minden iparágban.

Időpont: 2020 március 6-8. (péntek – zárt szakmai nap ( a meghívott oktatási intézmények diákjai számára ingyenes és látogatható) /szombat, vasárnap – nyílt napok a nagyközönségnek)

Helyszín: HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont "A" pavilon
               1101 Budapest, Albertirsai út 10.

Bővebben: ITT